Nettbutikken er kun for registrerte butikker og serveringssteder.

Logg inn nettbutikk ›

Ønsker du å bli kunde, kontakt oss her

Gårdsis

Vi lager gårdsis av vår egen ferske kumelk, fløte fra TINE og ellers lokale smaker så langt det lar seg gjøre. Vi lager også yoghurtis og sorbé, og du finner mange ulike smaker å velge mellom! Alle finner her sin favoritt!

Bringebær sorbe


Bringebær sorbé lages med friske norsk bringebær. Den har en naturlig og frisk smak som minner om sommer og sol! Vi har 0,5 litere, 2,5 litere og 5 litere.

Kan inneholde spor av nøtter, melk og egg.

Ingredienser: Bringebær (50%), sukker, glukose, vann, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Jordbærdrøm sorbe


Jordbær sorbé lages med norske jordbær og har en fyldig og kremet konsistens.

Kan inneholde spor av nøtter, melk og egg.

Ingredienser: Jordbær (53%), sukker, glukose, vann, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Sitron yoghurtis


Dette er en lett og frisk yoghurtis med ferskpresset sitron. Yoghurten lager vi selv av gårdens ferske kumelk.

Kan inneholde spor av nøtter og egg.

Ingredienser: 66% yoghurt, sukker, glukose, sitronsaft, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Vaniljeis med ekte vaniljestang


Vaniljeisen lages med fersk melk fra egen gård, eggeplommer fra Rissa og fløte fra TINE. For å få en fyldig og god smak brukes Madagaskar Reunion vaniljestang. I alle fløteiser brukes 60 eggeplommer til hver 9 liters porsjon. I tillegg fra 1 – 2,5 liter fløte, alt etter hvilken type is vi lager. Vi har 0,5 litere, 2,5 litere og 5 litere.

Kan inneholde spor av nøtter.

Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, glukose, eggeplomme, vaniljestang, melkeprotein, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Sjokoladedrøm


Sjokolade-drøm lages med fersk melk fra egen gård, eggeplommer fra Rissa og fløte fra TINE. Vi tilsetter en sjokoladepasta som gir en delikat rund og fyldig smak. I alle fløteiser brukes 60 eggeplommer til hver 9 liters porsjon. I tillegg fra 1 – 2,5 liter fløte, alt etter hvilken type is vi lager. Vi har 0,5 litere, 2,5 litere og 5 litere.

Ingredienser: Helmelk, sukker, glukose, eggeplomme, fløte, 9% sjokoladepasta (peanøttolje, kakaopulver 10-20 %, naturlig aroma, emulgator; lecitin fra soya), melkeprotein, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Blåbærskogen yoghurtis


Blåbær Yoghurtis lages av saftige blåbær og hjemmelaget yoghurt.

Kan inneholde spor av nøtter og egg.

Ingredienser: 53% Yoghurt, sukker, glukose, blåbær (18 %), fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Lakris-Lars


Lakris-Lars lages med fersk melk fra egen gård, eggeplommer fra Rissa og fløte fra TINE. Vi tilsetter en lakrispasta som gir en delikat rund og fyldig smak. I alle fløteiser brukes 60 eggeplommer til hver 9 liters porsjon. I tillegg fra 1 – 2,5 liter fløte, alt etter hvilken type is vi lager.

Kan inneholde spor av nøtter.

Ingredienser: Helmelk, sukker, glukose, fløte, eggeplomme, 9% lakrispasta (45 % lakrisektrakt, vann, glukose, naturlig aroma, sukker, salt, fortykningsmiddel; karrageenan), melkeprotein, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel.

Tiramisu


Tiramisu lages med fersk melk fra egen gård, eggeplommer fra Rissa og fløte fra TINE. Vi tilsetter en Tiramisu pasta, som gir isen en smak av kaffe og vin. I alle fløteiser brukes 60 eggeplommer til hver 9 liters porsjon. I tillegg fra 1 – 2,5 liter fløte, alt etter hvilken type is vi lager. Vi har 0,5 litere, 2,5 litere og 5 litere.

Kan inneholde spor av nøtter.

Ingredienser: Helmelk, sukker, glukose, eggeplomme, fløte, 9% tiramisu pasta (glukosesirup, marsala fine doc vin, frysetørket kaffe, kondensert melk, kaffe-ekstrakt, mascarpone ost, naturlig aroma, farge; karamell, karoten), melkeprotein, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel, karrageenan.

Kaffe & Whisky fløteis


Kaffe & Whisky fløteis lages med fersk melk fra egen gård, eggeplommer fra Rissa og fløte fra Tine. I alle fløteiser brukes 60 eggeplommer til hver 9 liters porsjon. I tillegg fra 1 – 2,5 liter fløte, alt etter type is vi lager. Vi bruker hele kaffebønner brent ved Øverbakken økologiske kaffebrenneri og whisky kjøpt på polet.

Ingredienser: Helmelk, sukker, glukose, eggeplommer, fløte, kaffebønner, whisky, melkeprotein, fortykningsmiddel; naturlig fremstilt johannesbrødkjernemel

Is med skjenning


Is med skjenning lages med fersk melk fra egen gård, eggeplommer fra Rissa og fløte fra Tine. Skjenning er et festflatbrød som serveres til sodd. Skjennigen pensles med melk og sukker, og under steking blir dette liggende som brunet karamell på steketakka. Dette søter vi isen med, det gir en nydelig smak av karamell og skjenning.

Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, eggeplommer, skummetmelkpulver, stabilisator (E 410, E 401, E 407), havremel, potetgranulat(inneholder sulfitt), byggmel, rugsikt, hvetemel

Snopp Designbyrå