Nettbutikken er kun for registrerte butikker og serveringssteder.

Logg inn nettbutikk ›

Ønsker du å bli kunde, kontakt oss her

Eier Astrid Aasen

Eier Astrid Aasen

Daglig leder Jostein Austli

Daglig leder Jostein Austli

Hanne Heimveg og Anne Granlund

Hanne Heimveg

Anne Granlund

Maren Gangstad og Amalie Tangstad

Maren Gangstad

Amalie Tangstad

Jane Herstad og Lena Johnsen

Jane Herstad

Lena Johnsen

Ansatte

Etablering av gårdsysteriet har gitt rom for flere arbeidsplasser. «Sjølfolket» Astrid og Perry jobber heltid på gården. Astrid jobber i ysteriet, og Perry med papirmølle og regnskap, har byggeansvar og er i tillegg handyman på gården. Jostein Austli fra Steinkjer er ansatt som daglig leder med fokus på nytenkning og produktutvikling, og med sin kokkebakgrunn har han hovedfokus på HORECA markedet.

Hanne Heimveg, Anne Granlund, Maren Gangstad og Amalie Tangstad er superflinke ystere, mens  Lena Andersen har full kontroll på iskremproduksjonen. Jane Herstad holder god orden på vaskerommet og har hovedansvar for pakking av all ost. Tilsammen utgjør aktiviteten med ost og iskrem ca.8 årsverk, men den tradisjonelle gårdsdrifta kommer i tillegg til dette.

Sønnen Ole Morten har ansvar for den tradisjonelle gårdsdrifta, og leverer oss topp ystemelk! Kim Andre Sandsæter er ansatt i gårdsdrifta og er kjempeflink med våre firbente råvareleverandører. Om sommeren er det ekstra mange arbeidsoppgaver, og da styrkes troppen med mange ungdommer fra bygda. Turister skal serveres is, og det skal være ryddig og rent i gårdstunet til enhver tid. Pensjonert postmann og nabo Ole L. Gangstad kommer da og hjelper til med smått og stort utendørs, og holder gårdstun og hage i orden.  Adriana Popp kommer som «en engel fra himmelen» hver uke, og sørger for at det er rent og pent i alle rom hvor turister slipper inn.

Snipp -snapp- snute! Gård og ysteri gir nå samlet 10 hele årsverk til bygda vår! Det er vi stolte over 🙂

Snopp Designbyrå