Nettbutikken er kun for registrerte butikker og serveringssteder.

Logg inn nettbutikk ›

Ønsker du å bli kunde, kontakt oss her

Ansatte

Etablering av gårdsysteriet har gitt rom for flere arbeidsplasser. «Sjølfolket» Astrid og Perry jobber heltid på gården. Astrid jobber i ysteriet, og Perry med papirmølle og regnskap pluss byggeansvar og er i tillegg handyman på gården. Jostein Austli fra Steinkjer er ansatt som daglig leder med fokus på nytenkning og produktutvikling. Sønnen Ole Morten har ansvar for den tradisjonelle gårdsdrifta, og leverer oss topp ystemelk!

Hanne Heimveg og Anne Granlund er superflinke ystere, mens  Lena Andersen har full kontroll på iskremproduksjonen. Jane Herstad er viktig hjelper på deltid, mens Amalie Tangstad Sandseter fra Steinkjer videregående skole er lærling her. Tilsammen utgjør aktiviteten med ost og iskrem ca.8 årsverk, men den tradisjonelle gårdsdrifta kommer i tillegg til dette.

Om sommeren er det ekstra mange arbeidsoppgaver, og da styrkes troppen med mange ungdommer fra bygda. Turister skal serveres is, og det skal være ryddig og rent i gårdstunet til enhver tid. Vi har også fått egen vaktmester! Ole Gangstad kommer og hjelper til med smått og stort, og har blitt en viktig medarbeider. Adriana Popp kommer som «en engel fra himmelen» hver uke, og sørger for at det er rent og pent i alle rom hvor turister slipper inn.

Snopp Designbyrå